Hos øre-næse-halslægerne Århusvej i Randers er vi tre speciallæger, der laver en bred vifte af undersøgelser og behandlinger

Om os
Speciallæger

Øre, Næse og Hals

Vi behandler både akutte og kroniske lidelser hos børn og voksne. Undersøgelse og behandling er gratis efter aftale med sygesikringen. Man behøver ikke henvisning fra egen læge, men det kan være en fordel, hvis egen læge ønsker undersøgelse af en specifik problemstilling som f.eks. svimmelhedsundersøgelse.
 
Vi laver blandt andet allergiudredning (priktest), udfører højt specialiseret udredning af svimmelhed og behandler snorken samt søvnapnø. Vi udreder på mistanke om kræft indenfor 48 timer.

Vi udfører operationer her på klinikken med henholdsvis fuld- og lokalbedøvelse, hvortil vi har tilknyttet en erfaren narkoselæge. Vi henviser også til sygehus med henblik på operation.

Du kan se en oversigt over det fulde udbud af vores behandlinger samt finde diverse patientvejledninger som kan være nyttige før og efter dit besøg.

Vi tilbyder undersøgelser og behandlinger inden for øre-næse-halssygdomme hos både voksne og børn.

Jonas Peter Holm Speciallæge

Du kan altid bestille tid på tlf. 86 42 35 66 eller online når det passer dig. Du finder mere info i linket øverst på siden her.

Thomas Qvist Barrett, Speciallæge

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den nye klinik på Århusvej 67 i Randers.

Jakob Korsholm Nielsen, Speciallæge